Maar wie is Epicness nou eigenlijk?

Epicness is een bedrijf, opgericht in 2021 dat zich specialiseert in graphic design. Denk hierbij aan huisstijlen, folders, flyers, posters, logo’s etc. Daarnaast doet Epicness vooral webdesign en het bouwen van de websites. Deze websites worden gebouwd met het CMS systeem WordPress. Het is allemaal begonnen tijdens de studie van de oprichtster. Zij studeert Interaction Graphic Design. De kennis die zij heeft opgedaan door deze opleiding en de jaren werkervaring dat zij heeft, zorgt ervoor dat we altijd een ontwerp zullen aanleveren die volledig voldoet aan jouw wensen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

'Snel verrassend, verrassend snel'

Epicness is in 2021 opgericht door Ara van der Heide. Door haar werkervaring maakt ze ontwerpen die perfect bij jouw wensen passen. 

Ara is gespecialiseerd in webdesign, WordPress, graphic design, company branding en social media marketing.

Klaar om online succesvol te worden?⚡️

✏️

Onze missie

Jouw merk succesvol maken op het internet. Dat is onze missie. Dit doen wij doormiddel van het bouwen van een aantrekkelijke website met een uniek design, marketing via social media kanalen en wellicht door het ontwerpen van graphic design producten die kunnen bijdragen bij het promoten van jouw merk. 

🚀

Onze aanpak

Wij beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we alle wensen en doelen bespreken. Aan de hand van dat gesprek maken wij een duidelijk plan van aanpak. Daarna ontvang je van ons een vrijblijvende offerte en ontwerpvoorstel. Als die zijn ondertekent en goedgekeurd lever je zelf alle benodigde dingen aan, denk hierbij aan teksten en foto’s. Tot slot gaan wij bezig met het ontwikkelen van jouw website of graphic design product. Nadat wij samen hebben gekeken of alles naar wens is is het tijd om te lanceren.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen?

Neem dan contact op met Ara

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen?

Neem dan contact op met Ara