De wów-factor gaat jouw website succesvol maken.

Je homepagina is het eerste wat mensen zullen zien zodra ze jouw website aanklikken, daarom is een goede eerste indruk erg belangrijk. Wij bouwen en ontwerpen websites en webshops. Deze sites en shops en hierbij besteden wij ook veel aandacht aan het ontwerp. Daarnaast houden wij ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid zodat elke ondernemer, bedrijf en stichting een goed werkende en gebruiksvriendelijke website krijgt.

🖥

Masters in webdesign

Wij bouwen de website in het CMS systeem WordPress in combinatie met page-builder Elementor. Hierdoor hebben we een ruim assortiment aan opties voor het ontwerp van jouw website én is het voor jou makkelijker om zelf dingen aan te passen in de teksten!

Tijdens het ontwerpen houden wij rekening met jouw huisstijl, doelen en verwachtingen en de laatste design trends.

Klaar om online succesvol te worden?⚡️

In enkele stappen een prachtige website

📝

Concept ontwerp

We bespreken samen de wensen en maken een duidelijk en passend plan van aanpak. Als alles besproken is ontvang je van ons een vrijblijvende offerte en ontwerpvoorstel.

🛠

Ontwikkelen

Je levert alle benodigde dingen zelf aan, denk hierbij aan foto’s en teksten. Wij gaan bezig met het ontwikkelen van jouw website of graphic design product.

🚀

Lanceren & onderhoud

Nadat we samen hebben gekeken of alles naar wens is is het tijd om de website te lanceren! Voor een vaste prijs per maand onderhouden wij met liefde jouw website.

🌍

🛠

✏️

Onze missie

Jouw merk succesvol maken op het internet. Dat is onze missie. Dit doen wij doormiddel van het bouwen van een aantrekkelijke website met een uniek design.

Je homepagina zal het eerste zijn wat mensen zullen zien en moet daarom een goed eerste indruk maken. Daarom kijken wij naar de doelgroep van jouw merk en de bijbehorende UX/UI design om jouw merk bekend te maken.

Onze websites worden geheel passend op uw wensen ontworpen en gebouwd in het CMS systeem WordPress. Dit CMS systeem is SEO vriendelijk, wat inhoudt dat je website beter te vinden is op Google. Daarnaast is het gemakkelijk en veilig  in gebruik. 

Klaar om online succesvol te worden?⚡️