Jouw bedrijf zichtbaar door een goede marketing strategie

Veel mensen spenderen uren van hun dag aan social media. Instagram, LinkedIn, Snapchat en ook Tiktok. Veel bedrijven en ondernemers maken daar gebruik van en adverteren op deze platformen, om aandacht te trekken en krijgen van hun doelgroep. Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse routine van de mens. Daar wil jij als bedrijf of ondernemer natuurlijk op inspelen om je klant aantal te verhogen, of het bezoekersaantal van je website/webshop te verdriedubbelen.

Welke soorten online marketing gebruiken wij

Wil je online beter vindbaar en zichtbaar zijn? Daar helpen we je bij. Je kan bij ons terecht voor het bepalen van een online strategie, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), e-mail marketing en social media marketing. Wij blijven op de hoogte van alle marketing trends door het volgen van cursussen en door onderzoek te doen.

📱

Social media marketing

In Nederland zijn 13,7 miljoen mensen actief op social media. Snapchat, Facebook, LinkedIn, Instagram en ook Tiktok. Waar ga jij je doelgroep vinden? Op deze platformen. Door hier je bedrijf zichtbaar te maken zal je mensen bereiken die je normaal niet zou kunnen bereiken! 

📨

E-mail marketing

E-mail is nog steeds een van de beste en belangrijkste manieren om persoonlijk contact met je klanten te onderhouden. Je kunt aantrekkelijk vormgegeven en inhoudelijke sterke e-mails naar je klanten sturen om hun aandacht te trekken en ze om te zetten tot een actie. 

🔍

Zoekmachine optimalisatie

SEO is een belangrijk onderdeel van marketing. Door SEO toe te passen op jouw website verbeteren we de vindbaarheid van jouw bedrijf binnen zoekmachines, zoals Google. Door dit te doen is het makkelijker voor jouw doelgroep om je bedrijf online te vinden.

🖥

Zoekmachine adverteren

SEA staat voor zoekmachine adverteren. Bij SEA betaal je voor je positie in de zoekresultaten. Je maakt via Google Ads een advertentie aan die passen bij de pagina of het product waarvoor je de advertentie maakt. Omdat je per klik betaald is alles meetbaar.

Klaar om online succesvol te worden?⚡️