Goed ontwerp voor jouw drukwerk is het halve werk.

Offline reclame maken voor jouw merk Foldersflyerspostersvisitekaartjes etc. worden met veel zorg door ons ontworpen. Tegenwoordig gebeurt er veel online, maar mensen lopen ook altijd nog door de stad, zitten in de trein of in de bus. Hoe handig is het dan dat ze jouw poster zien? Of jouw flyer in een winkel?
Of je bent in gesprek met een potentiële klant, dan is het ontzettend gunstig als je het visitekaartje van je merk bij je hebt en die mee kunt geven. Ook deze dingen zijn van belang bij het promoten van je merk.

Daarnaast kunnen wij jouw eigen ontworpen bestanden ook controleren voordat ze naar de drukker gestuurd worden. Altijd handig als je niet zeker weet of alles klopt en niet onnodig meer kosten wilt maken.

Wat is onze werkwijze hierbij

Als eerste hebben we een gesprek met jou over je wensen, doelgroep, verhaal en wat je wilt qua grafisch ontwerp. Wil je een poster, folder, flyer of boekje ontworpen hebben? Daarna doen we onderzoek naar de huidige designtrends, de doelgroep die je wilt aantrekken met je merk.
Als we dat allemaal hebben doorgesproken gaan we over tot het maken van een passend ontwerp. Als het ontwerp naar wens is sturen we hem naar je toe in gewenst bestandstype zodat je hem naar de publisher kan sturen.

Interesse in het episch ontwerp voor jouw grafische projecten?

Wil jij ook een prachtig grafisch ontwerp voor jouw projecten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!