Nieuwe beeldkenmerken om jouw bedrijf bekend mee te maken.

Je huisstijl en logo zijn dé beeldkenmerken van je bedrijf. Deze moeten natuurlijk goed bij je bedrijf passen en wat je wilt uitstralen. Maar ook de doelgroep telt mee met het beslissen wat de look gaat worden van je nieuwe huisstijl en logo.

In enkele stappen goede beeldkenmerken

📝

Concept ontwerp

We bespreken samen de wensen en maken een duidelijk en passend plan van aanpak. Als alles besproken is ontvang je van ons een vrijblijvende offerte en ontwerpvoorstel.

🛠

Ontwikkelen

Als alles duidelijk is gaan we beginnen met het ontwerpen van logo’s en de huisstijl. Deze stemmen we perfect af op de gemaakte afspraken en de huidige trends.

🚀

Lanceren & onderhoud

Nadat we samen hebben gekeken of alles naar wens is, is het tijd om jouw logo en huisstijl te implementeren in jouw website, grafische producten of drukwerk!

🌍

🛠

✏️

Onze missie

Jouw merk succesvol maken op het internet. Dat is onze missie. Dit doen wij doormiddel van het bouwen van een aantrekkelijke website met een uniek design.

Het opzetten van een merk begint bij de company branding. Een huisstijl ontwerpen, logo en natuurlijk marketing. Wij willen graag weten wat jouw merk is, wat je ermee wilt bereiken, wat het achterliggende verhaal is en wat de doelgroep is. Aan de hand daarvan maken wij een huisstijl, bestaande uit complementaire kleurenvormen en lettertypes. Dat bij elkaar maakt het een mooi geheel. 

Een logo is het herkenningspunt van een merk. Kijk maar naar de Nike Swoosh of de appel van Apple. Heel erg belangrijk dus.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen?

Neem dan contact op met Ara

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen?

Neem dan contact op met Ara