Ara van der Heide

Functie: founder / creative director
Email: ara@epicness.nl
In het kort omschrijf ik mezelf als een creatieve duizendpoot. Ik heb ervaring binnen de vormgeving, denk hierbij aan webdesign, grafisch ontwerp, branding en fotografie. Daarnaast heb ik ook de nodige ervaring binnen de online én offline marketing. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat al deze dingen écht mijn passie zijn. Ik wilde deze passies omzetten tot werk, dus begon ik op mijn twintigste mijn bedrijf. Het mooie hiervan is dat ik in direct contact kom met klanten en mede-ondernemers. Geen dag is hetzelfde in dit vakgebied.
In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk ook bezig met vormgeven. Verder binge ik veel series, Friends is echt mijn all time favoriet! Ook ben ik dol op een mooie lange wandeling door de natuur met mijn hond.
Ara van der Heide is een grafisch ontwerper in Hoogeveen. Ze doet aan webdesign, grafisch ontwerp, social media marketing, email marketing, print marketing. Binnen Epicness is ze een echte creatieve duizendpoot. Haar doelgroep bestaat uit mede-ondernemers.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen?

Neem dan contact op met Ara

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen?

Neem dan contact op met Ara